Styrelsen
består av 7 ledamöter. Ordförande är Kristina Adolfsson, Skara. Sekreterare är Annelie Hellberg. Som även är syn och hörselkonsulent i Skara. Vidare är Yvonne Strömberg, Skara. Lena Hermansson, Skara. Margareta… Götene. Irene Haglund, Götene och till sist Bernt Haglund, Götene som är Vice ordförande. Vi har ca 6 styrelsemöten om året. Där vi planerar vad som medlemmarna vill göra under året. 

Julfest
har vi i samarbete med SRF Falköping. Där vi turas om med var vi är. Trevligt att träffas många då och då.

Resor
På sommaren brukar vi haka på andra lokalföreningar på deras resor. Oftast är en lokalförening inte tillräckligt mång för en resa. Priset blir även billigare ju fler man är.

Modevisning
Något som vi gör nästan varje år är att fixa en modevisning. Vi får även känna på mannekängerna när dom visar kläderna. Efter det får vi hjälp med att prova om det är något som faller på läppen. Före visningen samlas vi för en fika.

Må bra dagar
Vi har även haft Må bra dagar på Piperska. Där men får god mat och bara mysa.

Museet i Skara
Vi har försökt med picknick i Fornbyn, rundvandring på Museet i Skara. Men tyvärr varit dålig uppslutning. Men det är bara att försöka igen.

Styrelsen försöker att vara lyhörd för vad alla medlemmar vill göra, både nya och gamla. Tar gärna emot förslag. Givetvis deltar dom medlemmar som vill, i distriktets aktiviteter.

Vill du veta mer ta kontakt med
Ordförande
Kristina Adolfsson
Mobil: 076-1100157