Tidningen kommer ut fyra gånger per år i flera format: tryckt tidning, daisyskiva och punktskrift. Perspektiv kan fås via mejlen som wordfil och ljudlänk. Den kan också läsas som podd och e-tidning.

Du hittar senaste numret här.

Vill du i stället prenumerera på tidningen och få den hem i brevlådan? Gå till prenumerera. Du kan välja mellan att få tidningen tryckt på papper, i punktskrift eller inläst på daisyskiva.

Podcast

Perspektiv finns som podcast. Sök på SRF Perspektiv där du hittar poddar, exempelvis Podcaster för iPhone eller på Spotify.

E-tidning

Som ett komplement till papperstidningen finns även möjligheten att läsa Perspektiv som e-tidning. Läs den på webben på adressen alltom.srf.nu eller på din smarta telefon eller surfplatta via appen Synskadades Riksförbund som du hittar i din smarta telefon där appar finns. Den digitala e-tidningen är en pdf som du kan bläddra i. Du kan klicka på artiklarna för att läsa med större text eller på annan bakgrund och du kan även få tidningen uppläst. Klicka dig fram i verktygen och prova möjligheterna! I appens arkiv finns även tidigare nummer av tidningen.

Kontaktuppgifter till redaktionen

Telefon: 08-39 92 50
Redaktör: Monica Walldén, 08-39 90 12, monica.wallden@srf.nu 
Ansvarig utgivare: Cecilia Ekstrand, cecilia.ekstrand@srf.nu
E-post: perspektiv@srf.nu
Adress: SRF Perspektiv, 122 88 Enskede
Besöksadress: Sandsborgsvägen 52