Det är en dagstur med Rolfs flyg & buss. I Falköping på Falbygdens Osteria börjar vi med en ostprovning. Sedan åker vi den korta sträckan till Sankt Olofs kyrka. Turen går vidare till Varaslätten och Bjertorp slott som är ett elegant herrgårdshotell från 1914, vida känt för sin vällagade mat där stor vikt läggs på närproducerade råvaror. Restaurangen finns även med i anrika White Guide – Sveriges bästa restauranger och kaféer. Qvänum Mat & Malt är bryggeriet och bränneriet som huserar i ladugården på Gategården, strax utanför Kvänum. Gården är belägen i den gamla byn Badene med anor från 500-talet. Här tillbringar vi eftermiddagen med bryggerivisning och provning av fyra sorters öl och en spritsort.

Bussen stannar i Ulricehamn, Borås och Göteborg samt flera andra städer längs västkusten. Vi beräknas komma tillbaka till Göteborg ca 19.00.

Vad ingår?

Buss t/r, reseledare, fika och ostprovning på Falbygdens Osteria, besök i Sankt Olofs kyrka, butiksbesök på Herrljunga Cider, tvårätters lunch med kaffe och kaka på Bjertorp slott, bryggerivisning och provning av fyra sorters öl och en spritsort på Qvänum Mat & Malt.

Resan anordnas av SRF Go, Synskadades Riksförbunds egen resebyrå som är en förmån för våra synskadade medlemmar. Vi bekostar ledsagare. Läs mer om resan och anmäl dig här.