Olympiaterminalen, där våra fartyg stannar, ligger centralt och det går fort att ta sig till Helsingfors stadskärna. Boendet sker på Scandic Gran Marina som ligger 20–25 minuter promenad från färjeterminalen.

Det finns mycket att göra i Finlands huvudstad. Domkyrkan på Sensatorget är värt att besöka. Salutorget är en klassisk torgmarknad med allt från souvenirer, julklappar till mat. Sjöfästningen Sveaborg är Världsarvet Sveaborg som byggdes i mitten av 1700-talet och attraheras av många turister. Bara ett stenkast från Senatstorget och Domkyrkan gömmer sig Helsinki Bryggeri. Prova färsk öl som bryggs i samma lokaler, eller gå på en av gästölerna från andra bryggerier. På hotellet går det bra att koppla av i bastu eller träna på gymmet.

Vad ingår och vad ingår inte?

Ingår: Resan med båt och del i insideshytt t/r med frukost, bränsletillägg, 2 övernattningar i dubbelrum med frukost och 1 julbord ombord.
Enkelrumstillägg: 2 000 kr.
Tillkommer: Anslutningsresa till Stockholm, andra måltider.

Resan anordnas av SRF Go, Synskadades Riksförbunds egen resebyrå som är en förmån för våra synskadade medlemmar. Vi bekostar ledsagare. Läs mer om resan och anmäl dig här.