Mimmi Delux, (eller, Mikaela Nilsson, som hon egentligen heter), är unik. Så unik i världen att ingen kan säga vad hon lider av, eller, snarare lever med. Efter 28 år är allt vi vet att hon har en okänd nervsjukdom, som gör att hon sitter i rullstol och har en kombinerad grav syn och hörselnedsättning. Hon tacklar det med skrivande, skapande, vänner, fester och att umgås med sin underbara hund, Sigge.

Hennes liv har präglats av ständiga och långa sjukhusvistelser, mobbing, utanförskap, psykisk ohälsa och destruktiva kärleksrelationer. Hon har även personlig assistans dygnet runt.

Nu träder hon fram ur skuggorna och visar sitt sanna jag. I denna unika föreläsning får vi följa hela hennes livshistoria, men också hur hon slutligen tog saken i egna händer och startade Mimmi Delux.

Kom och lyssna på Mimmis personliga, gripande, fängslande, men framför allt upplyftande och lärorika föreläsning! Hon tar varje ord från hjärtat och är hela tiden i kontakt med publiken. Med sin härliga humor får hon publiken att skratta.

Sitt favoritcitat har hon tatuerat på höger underarm: "I want, I can, I will".

Se mer på:
Instagram: mimmi_delux
Facebook: mimmideluxkonstverkstad
Eller:
YouTube: Mimmi Delux
"Jag är inte min funktionsnedsättning. Jag är Mikaela Nilsson och Mimmi Delux, ingen annan. Min funktionsnedsättning är inget hinder, den är min superkraft!"

Anmäl dig senast den 14 maj till Sara Månsson på tel: 073-085 61 09 eller e-post: ringsjobygden@srf.nu