Du kan månadsspara regelbundet eller själv göra insättningar - välj det som passar dig. Genom ditt sparande i Humanfonden får Synskadades Riksförbund 2 procent av ditt sparkapital varje år.

Swedbank Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Det är en ansvarsfull fond vilket innebär att företagen fonden investerar i tar ansvar för mänskliga rättigheter, arbetsvillkor och miljö.

Humanfond är en av Nordens största kapitalförvaltare och har fått många utmärkelser genom åren, bland annat "Årets Stjärnförvaltare" av Morningstar och Dagens Industri, och "Bästa fondbolag i Norden" av internationella analysfirman Lipper tre år i rad.

Från den 1 juli har avgiften tagits bort i Humanfonden vilket gör den  avgiftsfri. Det innebär att du som sparar i fonden kan kombinera långsiktigt sparande och samtidigt stötta SRF:s arbete – utan kostnad. Tidigare avgift i Humanfond har varit 1,25 procent, och den reduceras nu till 0 procent. Nu kostar det inget att göra en god sak. Så fondspara och låt hjärtat vara med!

Läs mer om sparande i Swedbank Humanfond