Lyckopenningen är smycket som blir ett minne för livet. Den kan ses som en lyckobringande present till den nyfödda, en dopgåva eller som en present på födelsedagen. Eller egentligen vilket tillfälle som helst!

Att ge en Lyckopenning i gåva har blivit tradition i många familjer tack vare smyckets tidlösa och enkla design vilket gör att den kan bäras av alla – oavsett kön eller ålder. Den kan också graveras med namn och datum.

Beställ Lyckopenningen

Din beställning hanteras av Bohlins Guld, ett familjeföretag som funnits i över 150 år, men en del av försäljningen går tillbaka till Synskadades Riksförbund och bidrar till arbetet för synskadades rätt i samhället.

Beställ din Lyckopenning på Lyckopenning.se eller telefon 08-39 90 70.  

Stipendiet Barnets Lyckopenning

Är du legitimerad sjuksköterska eller barnmorska och medlem i Svenska Barnmorskeförbundet eller Svensk Sjuksköterskeförening? Ansök om stipendiet Barnets Lyckopeng!

Stipendiet är på 30 000 kronor och fördelas på utvalda ansökningar. Stipendiet delas ut till sjuksköterskor och barnmorskor och bidrag kan sökas för utbildningar, projekt- och utvecklingsarbeten.

Stipendiet kan sökas genom Svensk Sjuksköterskeförening eller Svenska Barnmorskeförbundet.