Bästa service gick till ICA Supermarket i Färgelanda!

Bästa service gick till ICA Supermarket i Färgelanda!
Bildtext: På bilden ser ni när personal på ICA Färgelanda tar emot priset. Med på bilden är också Janne och Ulrika Svensson som har nominerat butiken.

Den 2 december delade SRF Bohuslän ut årets pris för bästa service!

När man som synskadad kommer in i butiken uppmärksammas det genast av personalen. Du får sedan hjälp att plocka varor, du får även information om erbjudanden och nyheter. Du får även hjälp att lägga varorna på bandet och att packa i påsar. Allt med ett glatt humör. God service ger oss frihet!

Stort grattis ICA Supermarket Färgelanda!

"Idag fick vi på ICA Färgelanda pris för bästa service av Synskadades riksförbund. Vi har i över trettio år haft Janne och Ulrika som trogna kunder hos oss och det är vi jättetacksamma över!"

Utformningen av Fjällbacka kaj får tillgänglighetspris

Utformningen av Fjällbacka kaj får tillgänglighetspris
Bildtext: På bilden ser du representanterna från kommunen som tar emot priset, omsorgsnämndens ordf. Roger Wallentin och kommunstyrelsens ordf. Liselotte Fröjd samt ombudsman Camilla Svensson från SRF Bohuslän med ledarhunden Rozzi.

Lördagen den 3 december, på den internationella funktionshinderdagen var representanter för Synskadades Riksförbund på plats. Både lokalföreningen och distriktet var med och delade ut priset till Tanums kommun. Vi har haft ett riktigt bra samarbete med projektansvariga för Fjällbacka kaj. Tillsammans har vi utformat kajen så att den som har en synnedsättning kan gå här på egen hand. Ett ledstråk och markeringar i trappor och vid andra nivåskillnader. Med god kontrast till omgivningen. Dessutom blev det supersnyggt.

Vi hoppas på fler samarbeten med kommunen i framtiden.

På plaketten står det: SRF Bohusläns tillgänglighetspris 2022. Pristagare: Tanums kommun. För utformningen av Fjällbacka kaj.