Ta hand om din hälsa och följ med oss på spa på vackra Säröhus

Vy från hotellet ut mot havet

Hur låter det att kliva ner och slappna av i en bubblande relaxpool, ta en uppfriskande simtur ut i utepoolen Snäckan med 37 gradigt vatten, en uppiggande promenad längs det vackra havet med ljumna vindpuffar med naturens ljuvliga dofter eller att koppla av och få en härlig massage i en av massagefåtöljerna för att sedan avnjuta en trerättersmiddag med vin och en smarrig dessertbuffé? Då tycker vi du ska följa med oss på sparesa till vackra Säröhus!

Heldagsutflykt till Nordens Ark

Två tigrar på Nordens Ark, en vuxen och en unge, i en naturlig miljö med gräs och en stor trädstam i bakgrunden. Den vuxna tigern är till höger och böjer sig ner mot marken, medan tigerungen sitter till vänster och tittar rakt mot kameran. Båda tigrarna har de karakteristiska orange och svarta ränderna.

Nu har du chansen att få uppleva Nordens Ark med alla sina fantastiska djur och vackra miljöer.

Följ med på en guidad vandring bland parkens olika djur med klövar och klor. Vi möter både däggdjur som skruvhornsget, snöleopard och röd panda, liksom fåglar som ugglor och tranor.

Väl mött den 10 augusti på en härlig utflyktsdag till Nordens Ark och vårt härliga Bohuslän.

 

Ångbåtstur till Marstrand med räksmörgåsBild på ångbåten S/S Bohuslän i Skärhamn

Med ångvisslans karaktäristiska signal lägger S/S Bohuslän ut från Stenpiren i Göteborg den 27 juli med slutmål Marstrand där du har möjlighet att upptäcka den vackra ön med allt vad den har att erbjuda.

 

Promenad på Stenungsön
Några personer är ute och går i skogen. Några av dem har ledarhundar. Det finns både gula och svarta labradorer