Fredag och lördag den 1 och 2 december kommer vi att ha en kurs i att använda sin smarta telefon. Det kommer att bli lärarledda lektioner båda dagarna både för Iphone och Android.

Vi kommer att starta fredag 1 december klockan 9.00 med fika och sedan ha lektion för alla med Iphone på förmiddagen. Avslutar kl 12.00.

Klockan 13.00 kommer vi att starta lektioner för androidanvändare för att ha en fikapaus mitt i och avsluta klockan 16.00.

På lördag kommer vi att fortsätta kursen med iphone samma tider som fredag och på eftermiddagen samma tider vad det gäller Androidtelefoner.

Eventuella ändringar i schemat kan förekomma beroende på vilka som anmäler sig.

De här dagarna är för både er som är helt nybörjare och just skaffat er telefon samt er som har hållit på ett tag. Ni behöver inte heller ha varit med på kursen i juni för att anmäla er nu.

Henrik Leander som kommer tillbaka har varit lärare på Fristads folkhögskola och har haft och har många liknande kurser där.
Vi kommer att hålla till i Brukarhuset, Leif Erikssonrummet, Mellringevägen 120 C, Örebro.

Alla som går kursen får sin resa betald till och från kursen.

Välkommen med din anmälan och eventuella frågor till Charlotte Åkerlind telefon 076 005 67 58, mejl charlotte.akerlind@srf.nu anmälan kan även göras till kansliet på telefon 076-005 39 96 mejl orebro.lan@srf.nu