Den något yngre aktiviteter som startades 2005 och riktar sig till alla medlemmar som vill prova på lite fartfylla eller annorlunda aktiviteter än de vanliga. Vi är en liten men trogen skara, som sakta utökas med flera medlemmar som vill vara med. Under åren har man bland annat ridit kamel, kört folkrace, åkt jetski, bowlat, studiebesök mm.
Verksamheten drivers av Dan Wakman och Sandra Johansson.

 Vi tror med utbudet som NYA – Gruppen har att erbjuda, kan vi få fler medlemmar att vilja vara med i föreningen. En del av aktiviteterna har också förts i samarbete med distriktet.

 Alla aktiviteter är på onsdagar ojämna veckor och startar klockan 18.00 och håller på till cirka 20.00 om inget annat anges. Ta med en ledsagare elle vän om du tycker det är svårt/jobbigt att komma själv till aktiviteterna.

Finansiering och frågor
Har du en fråga om en aktivitet eller något annat som rör NYA Gruppens verksamhet kontaktar man Dan Wakman på telefon 076-767 6171 eller SRF Örebro läns kansli på telefon 076-005 39 96 mellan 9.00 - 12.00 måndag-torsdag, fredag ​​stängt, eller på e -post orebro.lan@srf.nu

Anmälan till NYA - Gruppen aktivitet

Vill du anmäla dig till någon aktivitet
När du anmäler dig till någon aktivitet kan du göra det genom att ringa till SRF Örebro kansli på telefon 076-005 39 96 mellan 9.00 - 12.00 måndag-torsdag, fredag ​​stängt.
Det går även att skicka e-postmeddelande till NYA-Gruppen på adress orebro.lan@srf.nu