SAMLING: kl. 18.15
Föreställningen börjar kl. 19 och håller på i 2 timmar inkl. paus.

Handling: Det är kärlek vid första ögonkastet mellan Romeo och Julia. Deras förälskelse är intensiv och passionerad och fram till deras möte har världen mest gått i svart och vitt. Men egentligen borde de hata varandra. Romeo och Julias familjer är bittra fiender och de står tillsammans ensamma mot en oförstående omvärld, men ingenting får stå i vägen för deras kärlek – inte ens livet.

Regissören Sargun Oshana tar sig an William Shakespeares älskade kärlekshistoria på ett nytt sätt. Med ett stumfilms-grepp som övergår i en färgexplosion får Shakespeares storslagna vackra språk tillsammans med musiken en särskild berusande betydelse.

Anmäl dig till kansliet snarast, dock senast onsdag den 29 november till kansliet på telefon: 040-25 05 40 eller mejla: info@srfmalmo.se Berätta vid anmälan om du behöver ledsagning, lur och inbetalningskort.

Du betalar in på föreningens bankgiro 192–9645 eller med Swish till 123 077 80 50, senast fredag den 1 december 2023. Glöm inte att skriva Romeo och namnet på deltagaren vid betalningen.

Hemresan kan du beställa till efter kl. 21.15 och som vanligt stannar någon av oss kvar till sista färdtjänstbilen kommit. Du blir aldrig lämnad ensam.

OBS! Gäller endast för medlemmar utanför Malmö. Reseersättning utgår som vanligt från SRF Skåne för resor utanför Malmö. När kvittot har skickats in inom 3 månader efter syntolkningstillfället.

Om ni skulle ha frågor innan föreställningen eller om det uppstår problem under dagen kan du ringa till Maj-Britt Ryman på telefon: 070 324 66 09.

Hjärtligt välkomna hälsar styrelsen!