Detta är en samproduktion mellan Malmö Stadsteater och Malmö Opera.

Adress: Kalendegatan 12, Malmö
Pris: 280 kr, ledsagare går kostnadsfritt
Samling: Vi träffas kl. 18.15 då du får din biljett och mottagare

Föreställningen varar 1 timme och 40 minuter med paus.
Färdtjänst hem kan beställas till kl. 21.00 och som vanligt stannar någon av oss kvar till sista färdtjänstbilen kommit. Du blir aldrig lämnad ensam.

Handling: Musikalen handlar om en ung kompositörs kamp med sin dröm i ett 90-tal fyllt med brustna illusioner. Det kan vara jobbigt att vara ung och inte lyckas arbeta som konstnär, men ibland kan det vara ett sätt att hålla borta ångesten och leva det liv man är ämnad för innan döden tar det den vill ha. Vetskapen om att Jonathan Larson som skrev ”Tick, tick… BOOM!” dog innan han fick sin succé, gör att föreställningen får en mörkare botten.

Jons 30-årsdag närmar sig med stormsteg och han drömmer om det stora Broadway-genombrottet. Hur ska han hinna med allt? Det går segt, han harvar sig fram och försörjer sig på en diner. All övrig tid jobbar han envist på med en musikal han skrivit på i åtta år. Klockan tickar och kraven växer, detta kanske faktiskt är på liv och död?

Anmäl dig till kansliet på telefon 040-25 05 40 eller mejla till info@srfmalmo.se senast fredag den 9 februari 2024. Berätta vid anmälan om du behöver mottagare, ledsagning och/eller ett inbetalningskort.

Betalning sker till bankgiro 192-9645 eller med Swish till 123 077 80 50, senast torsdag den 29 februari 2024, skriv Tick och namnet på deltagaren vid betalningen.

OBS! Gäller endast för medlemmar utanför Malmö. Reseersättning utgår från SRF Skåne för resor utanför Malmö efter att kvittot har skickats in inom 3 månader efter syntolkningstillfället.

Om ni behöver komma i kontakt med någon under dagen kan ni ringa
Maj-Britt Ryman på telefon 070 324 66 09.

Hjärtligt välkomna önskar styrelsen!