Följ med oss och upplev en dag bland cirka 60 miljoner legoklossar. I danska Billund, hemvist för denna fantastiska uppfinning som skänkt glädje till så många barn sedan 50-talet, får vi en dag fylld med äventyr.

När: Fredag 2 – söndag 4 augusti.
Var: Gustaf Adolfs torg.
Det finns möjlighet att kliva på bussen vid andra hållplatser om du till exempel bor i Landvetter, Mölndal eller Kållered. Detta behöver i så fall meddelas vid anmälan!
Kostnad: 3 375 kr/medlem (700 kr rabatt för våra medlemmar är avdraget på ordinarie pris 4 075 kr/person).
Ingår: Buss t/r, 2 övernattningar i dubbelrum, 2 frukostar, 2 middagar, heldagsentré till Legoland.
Tillägg: Enkelrum från 875 kr.
Valuta: Danska kronor.
Kom ihåg: Ta med giltig Id-handling i form av pass eller nationellt id-kort.

Obs! Vi åker med andra resenärer som inte tillhör föreningen. Vi har bokat ett antal platser i delad buss.

Speciellt för Legoland: Det finns möjlighet att bo i trebäddsrum och fyrbäddsrum. Barn under 11 år erhåller 300 kr i matrabatt. Rabatten gäller per barn och för att
erhålla rabatten vänligen meddela vid bokning. Ta gärna med bekväma skor och eventuellt ombyte eller regnskydd då flera av attraktionerna bjuder på mer eller mindre vattenstänk.
 
Anmälan: Senast onsdag 3 april till kansliet på telefon: 031-727 22 38 eller e-post: goteborganmalan@srf.nu. Anmälan är bindande och deltagarantalet begränsat. Först till kvarn gäller. Obs! Meddela vid anmälan om du vill på bussen på annan hållplats än Gustaf Adolfs torg samt om du har större hjälpmedel så som rullstol eller rullator, särskilda kostönskemål eller annat som är viktigt för arrangören att veta.

Dagsprogram
Fredag 2 aug: Göteborg – Kolding
Avresa från Göteborg kl. 08:30. Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Färden går förbi Köpenhamn och vidare mot Bältbroarna. Vi stannar för lunch på egen hand utmed vägen och under eftermiddagen kommer vi fram till Kolding där vi checkar in för två nätters boende på vårt hotell Comwell Kolding. Gemensam middag på kvällen.

Lördag 3 aug: Legoland
Efter frukost sätter vi oss i bussen för att åka de fyra milen till Billund och Legoland. Vi har hela dagen till förfogande att upptäcka denna fantastiska nöjespark uppbyggd nästan helt av lego. Här finns allt från miniatyrer i lego, åkattraktioner, piratland och Duplo Land till Lego Studios 4D-biograf, akvarium, restauranger och sist men inte minst en av världens största legobutiker. Här finns med andra ord något för alla! Gemensam middag på kvällen.

Söndag 4 aug: Kolding – Göteborg
Frukost och utcheckning. Vi lämnar vårt hotell och kliver på bussen som skall ta oss tillbaka till Göteborg. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg ca 18:00.